Fietscentrum Zuidlaren

Fietsen

accessoires

service

reparatie

fietsen

accessoires

service

reparatie

Beoordeeld met:

welkom bij fietscentrum zuidlaren

Welkom! Leuk dat u een bezoek brengt aan ons digitale fietscentrum. Van elektrische fietsen tot stadsfietsen en van sportieve fietsen tot bakfietsen. Op de fiets naar het werk, naar school of in uw vrije tijd fietsen door de bossen van de Drentse Aa, de Hondsrug, of een rondje om het Zuidlaardermeer? Fietscentrum Zuidlaren levert de fiets, de benodigde accessoires en uiteraard de beste service en reparatie. Ook enkel voor verse koffie bent u van harte welkom.

Tijdens de lockdown is onze werkplaats geopend van 9:00 tot 17:00. Interesse in een fiets, accessoire of onderdeel? Bel ons op 050-7370218.

Onze collectie

Altijd ruime voorraad!

Bij Fietscentrum Zuidlaren bent u aan het juiste adres voor elektrische fietsen, bakfietsen, stadsfietsen, E-bikes, mountainbikes, racefietsen of speed pedelecs

Indien u een fiets koopt bij Fietscentrum Zuidlaren dan kiest u voor uitstekende service, snelle levertijden en ruime keuze in kleur en uitvoering. Bestellen kan via onze webshop of in onze winkel in Zuidlaren.

Is uw oog gevallen op een fiets uit onze collectie? Maak gebruikt van een uitgebreide proefrit en ervaar welke fiets het beste bij u past.

Occasions met garantie

Ook voor tweedehands fietsen bent u bij Fietscentrum Zuidlaren aan het juiste adres. Met regelmaat hebben wij nette occasions in de verkoop.

Alle fietsen zijn op voorraad en door ons nagekeken en onderhouden. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare aankoop met minimaal 3 maanden garantie.

Accessoires

Alles voor uw fiets

In onze winkel kunt u terecht voor alles wat met uw fiets te maken heeft. Van fietstassen, onderhoudsproducten en veiligheid zoals een fietshelm tot een fietsdrager voor uw auto. 

Alles voor uw fiets dichtbij in Zuidlaren!

De beste service voor uw fiets

Bij Fietscentrum Zuidlaren doen we er alles aan om u de best mogelijke service te leveren. Onze klanten waarderen ons om professioneel advies, snelle service en kwaliteit in service en reparaties.

 

Regelmatig onderhoud voorkomt reparaties

Een goed onderhouden fiets zien we aanzienlijk minder vaak terug voor reparatie. Wij adviseren om minimaal één keer per jaar een servicebeurt uit te laten voeren. De servicebeurten zijn al verkrijgbaar vanaf € 49,99!

Uw fiets leasen of in termijnen betalen?

De aanschaf van een nieuwe fiets kan soms een behoorlijke investering in één keer zijn. Daarom biedt Fietscentrum Zuidlaren het betaalplan en diverse particuliere en zakelijke leaseplannen.

Geen tijd om uw fiets te brengen?

Geen probleem! In postcodegebieden 9471 en 9472 halen wij uw fiets op en brengen wij deze na service of reparatie weer terug bij u thuis of op het werk. Vraag de haal- en brengservice aan wanneer u een afspraak maakt. 

Voordelige fietsverzekeringen

Bij Fietscentrum Zuidlaren kunt u uw kostbare fiets verzekeren tegen beschadiging en diefstal, voor zowel nieuwe als tweedehands fietsen. Wij regelen alles voor u, wel zo gemakkelijk! Informeer naar de mogelijkheden in de winkel.

Ervaringen van tevreden klanten

5/5

REparatie en onderhoud

Ervaren monteurs

In onze moderne werkplaats hebben we alles om handen om reparaties aan uw fiets zorgvuldig te verhelpen. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in reparaties aan uw E-bike, maar ook stadsfietsen, bakfietsen, mountainbikes en racefietsen zijn van harte welkom.

Tip: Laat twee keer per jaar een onderhoudsbeurt uitvoeren om uw (elektrische) fiets in de beste conditie te houden!

Monteur in de werkplaats

Fietsverhuur

Eén of meerdere dagen in Zuidlaren of omgeving? Bij Fietscentrum Zuidlaren huurt u voor één of meerdere dagen fietsen. U kunt bij ons terecht voor het huren van stadsfietsen met versnellingen, elektrische fietsen en kinderfietsen. Het is mogelijk dat wij de fietsen op locatie bezorgen en ophalen. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Vooraf reserveren is gewenst, dit omdat wij afhankelijk van onze voorraad zijn.

Heeft u andere wensen? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Stadsfiets

15
/dag
  •  

E-bike

25
/dag
  •  

Kinderfiets

15
/dag
  •  

Ons Team

Anneloes

Chef werkplaats

Anneloes

Chef werkplaats

Anneloes

Chef werkplaats

Anneloes

Chef werkplaats

Anneloes

Chef werkplaats

Komt u ook langs?

Stuur ons een bericht

Fietscentrum Zuidlaren

Stationsweg 91

9471 GM Zuidlaren

Onze openingstijden

Maandag t/m vrijdag
9:00 – 18:00

Zaterdag
10:00 – 17:00