Werken bij fietscentrum zuidlaren

Fietscentrum Zuidlaren, een moderne en klantgerichte fietsenwinkel in Zuidlaren, zoekt wegens toenemende drukte, uitbreiding en groei van haar activiteiten een enthousiaste fietstechnicus. Heb jij ervaring in het repareren en rijklaar maken van (elektrische) fietsen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken om ons leuke, jonge en hechte team te versterken!

Wie wij zoeken

Iemand met passie voor fietsen en E-bikes. Je hebt technisch inzicht en bent een echte aanpakker. Daarnaast kan je zelfstandig werken, ben je gestructureerd en accuraat.

Functie inhoud

Als Fietstechnicus ga je aan de slag in de werkplaats, gevestigd in de winkel. Je krijg dan ook alle vrijheid in jouw planning, wanneer je een e-bike of fiets repareert of klaarmaakt. Tussendoor komen er klanten binnen die een fiets willen laten repareren of vragen hebben. Deze reparatieaanvraag neem je aan en zet je in het systeem. Je verleent daarnaast goede service aan klanten en informeert de klant naar de duur van de reparatie. Fietscentrum Zuidlaren is een ambitieus bedrijf en vastbesloten de klant van alle gemakken te voorzien in zijn/haar keuze voor de ideale fiets.

jouw werkzaamheden

Wij vragen van jou

WAt bieden wij

Interesse? Reageer direct!

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Reageer dan meteen! Vul onderstaand formulier in en upload een recent en compleet CV met motivatie, ter attentie van Robin Rietveld. We doen ons best om binnen een week op je solliciatie te reageren. Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.