Bestel online uw fiets

Onderstaand vindt u de meestverkochte E-bikes uit onze collectie. Deze fietsen hebben wij op voorraad en kunnen vaak dezelfde of volgende dag nog geleverd worden. Staat uw fiets er niet tussen? Laat dan een bericht achter of kom naar onze winkel. De meeste fietsen kunnen wij voor u bestellen en voordelig inkopen.

Neem contact op

Staat uw fiets er niet tussen of heeft u andere vragen? Onze medewerkers helpen u graag verder! U kunt een bericht achterlaten via onderstaand formulier of telefonisch contact met ons opnemen. Ook beantwoorden we al uw vragen natuurlijk graag in onze winkel. Onder het genot van een kop koffie spreken we uw wensen door. Dankzij onze grote voorraad kunt u meestal meteen een proefrit maken.

Stuur ons een bericht

Fietscentrum Zuidlaren

Stationsweg 91

9471 GM Zuidlaren

Onze openingstijden

Maandag
13:00 – 18:00

Dinsdag t/m donderdag
8:30 – 18:00

Vrijdag
8:30 – 20:00

Zaterdag
10:00 – 17:00

Zondag
gesloten

Extra service
tijdens de corona crisis

haal- en brengservice

Proefrit aan huis

Om er voor te zorgen dat u ook tijdens de Corona crisis veilig een nieuwe fiets kunt kopen, of uw bestaande fiets kunt laten repareren bieden wij tijdelijk de volgende services:

Service en reparatie
In een straal van 10km rond onze vestiging halen en brengen wij gratis uw fiets.

Proefrijden aan huis
Overweegt u een nieuwe elektrische fiets? Fietscentrum Zuidlaren introduceert: ‘Proefrijden aan huis’. Neem contact op om uw wensen door te spreken en wij komen geheel vrijblijvend met een selectie (elektrische) fietsen bij u thuis. Gemakkelijk, toch?

Onze winkel en werkplaats zijn voor u als gewaardeerde klant bereikbaar. Wij zullen eveneens de richtlijnen van de RIVM in acht nemen voor uw veiligheid en die van ons zelf.

Hartelijke groet,
Robin Rietveld