Een fiets leasen

Een gloednieuwe fietsregeling maakt de fiets van de zaak bijzonder aantrekkelijk voor u of uw bedrijf. Heldere regels gaan samen met talloze kosten-, vitaliteits- en milieuvoordelen. Fietscentrum Zuidlaren is specialist op het gebied van zakelijk fietsen. 

Lees verder en laat je enthousiasmeren over de mogelijkheden voor u!

Particulier leasen

Dit noemen we ook wel Private Lease. Voor een vast bedrag per maand rijdt u zorgeloos op een nieuwe fiets. En no-worries over onderhoud, schade & verzekering, dit is allemaal inclusief.

leaseFiets van het werk

Sinds 1 januari mag u een fiets van uw werk leasen. Een fiets van de zaak kan voordelig zijn voor zowel werkgever als werknemer.

Fiets van de zaak

Als ondernemer is het extra interessant om een nieuwe fiets aan te schaffen. Profiteer van fiscaalvoordeel en met slechts 7% bijtelling fietst u ook privé op de nieuwste (E-)bike.

Particulier leasen

Volledig ontzorgen! Dit noemen we ook wel Private Lease. Voor een vast bedrag per maand rijdt u zorgeloos op de nieuwste (elektrische) fiets. Dit is inclusief het onderhoud, 3 jaar fabrieksgarantie (ook op de accu), verzekering en eventuele schades. Gemakkelijk, toch?

leaseFiets van het werk

Voor de werknemer

Dankzij de nieuwe fietsregeling krijgt de leaseauto gezelschap van de leasefiets. Zo rijdt u de fiets van de zaak al tegen 7% bijtelling. Of anders gezegd: al vanaf een paar euro per maand. Dankzij de lage kosten en de heldere regels, is het nu zeer aantrekkelijk om voor de leasefiets te kiezen.

Het fietsplan blijft ook nog steeds van kracht. Wij faciliteren zowel de nieuwe- als oude fietsregeling.

Een werknemer heeft bijtelling voor een fiets van €2.500,- en komt vijf dagen per week op de fiets naar het werk. Daarnaast had de werknemer een onbelaste reiskostenvergoeding voor 15 kilometer woon-werkverkeer.

De gevolgen voor de werknemer zijn dan als volgt:
€2.500,- x 7% = €175,- / 12 mnd = €14,58 x 38% = €5,54 netto per maand (bijtelling)

Voor de werkgever

Goede oude tijden herleven nu de ‘fiets van de zaak’ terug is. In een nieuw jasje, wel te verstaan. Geen omslachtige werkkostenregeling (WKR), maar een heldere wetgeving die iedereen blij maakt. De werkgever én de werknemer. De fiets van de zaak aanbieden is nu zeer eenvoudig. Fietscentrum Zuidlaren adviseert en faciliteert.

fiets van de zaak (ZZP)

Bent u ondernemer? Dan rijdt u al voor slechts enkele euro’s per maand een gloednieuwe fiets. De enige kosten die u als ondernemer privé heeft is de 7% bijtelling. Alle andere kosten zijn zakelijk, daardoor geniet u van BTW-aftrek. Bovendien komen de kosten van de fiets volledig ten laste van het resultaat, waardoor er minder winstbelasting hoeft te worden betaald. Kortom, de fiets van de zaak is ook zéér interessant voor ondernemers zelf!

Meer weten? Neem contact op

Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Bel naar de winkel of laat een bericht achter via onderstaand formulier.

Ervaringen van tevreden klanten

5/5